Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dorel Bogdan, fostul preşedinte al TSD Alba demisionează din partid: „Am refuzat să particip la un simulacru de alegeri”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dorel Bogdan, fostul preşedinte al TSD Alba a trimis un comunicat presei în care îşi prezintă motivele pentru care demisionează spunând că alegerile de ieri au fost ”un simulacru”.

Vezi comunicatul remis presei:

După zece ani de muncă și eforturi am decis să mă retrag. Au fost ani în care am pus partidul pe primul loc, ani în care am făcut tot ce a depins de mine pentru ca organizația de tineret să fie cea mai puternică din județ. Ani în care mi-am neglijat familia pentru că am crezut într-un partid pe care l-am susținut din toate puterile.

Acum pun însă punct. Mă retrag din PSD și mă voi dedica familiei și comunității. Acesta este unul in motivele pentru care nu am participat la alegerile pentru noua conducere a organizației de tineret a PSD, pe care am condus-o. Am refuzat să particip la un simulacru de alegeri, în care rezultatele erau știute dinainte, după ce ani de zile tinerii au fost buni doar în campaniile electorale. TSD a fost întotdeauna în prima linie în toate campaniile electorale și acțiunile partidului. Adică la muncă, pentru că răsplata au primit-o alții, care doar au dat declarații și au ieșit în conferințe de presă lăudându-se cu munca și eforturile altora.

Nu cred în acest mod de a face politică. Social-democrația înseamnă să lupți pentru cei mulți, a căror voce nu se face auzită în spațiul public. Și asta am încercat să fac în toți acești zece ani. În momentul în care însă faci tot posibilul să îndeplinești acest deziderat, de a-i sprijini pe cei care au nevoie, dar meritele nu îți sunt recunoscute e mai bine să te retragi. Iar eu fac acest lucru. Voi demisiona din PSD și mă voi dedica comunității. Nu o să fug repede la un alt partid, așa cum este moda în România. Voi rămâne în afara scenei politice, dar mă voi implica în continuare în viața comunității și îi voi ajuta pe toți cei care au nevoie. Pentru asta nu am nevoie de carnet de partid.

Chiar dacă sunt dezamăgit de atitudinea seniorilor partidului, pe care tinerii i-au susținut în momentele dificile prin care a trecut PSD în perioada de opoziție, pot spune că sunt mulțumit de activitatea pe care am avut-o și le mulțumesc tinerilor care au fost alături de mine și de partid în acești ani. Drumurile noastre se despart aici.

Bogdan Medrea: „Sunt nişte frustrări personale”

Bogdan Medrea, contactat telefonic pentru a-şi spune punctul de vedere în legătură cu posibila simulare a alegerilor a declarat:

„La funcţia de preşedinte au candidat două persoane, 153 de delegaţi, voturile au fost secrete, comisia le-a validat fiind asistată de candidatul de la preşedinţia TSD, Mihai Sturzu. Sunt nişte frustrări personale care nu mă privesc”, a spus Bogdan Medrea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea