Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU în lumea fotbalului albaiulian. Marele unirist Mircea Cimpoeș a încetat din viață, după o carieră sportivă de succes. ,,Aproape jumătate din viață a petrecut-o la Stadionul Cetate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fotbalul din județul Alba a mai pierdut un mare unirist. După pierderea golgheterului Neluțu Popa, decesul lui Mircea Cimpoeș a fost anunțat de către clubul FC Unirea Alba Iulia.

Acesta și-a desfășurat activitatea ultimilor ani la Centrul de Copii și Juniori al clubului și de asemenea a fost cel care l-a descoperit pe jucătorul Mircea Oprea.

,,Cu regret, Unirea 1924 Alba Iulia anunță dispariția prematură a unuia dintre cei mai mari uniriști, Mircea Cimpoeș, care aproape jumătate din viață a petrecut-o la Stadionul Cetate! Sincere Condoleanțe familiei!”, a fost mesajul clubului FC Unirea Alba Iulia, pe pagina lor de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea