Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU în Baroul Alba: Avocatul Victor Ioan Bleahu a încetat din viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avocații din Alba sunt în doliu după ce un coleg de-al lor a trecut în neființă. Este vorba despre cunoscutul avocat Victor Ioan Bleahu, care a încetat din viață vineri, 6 septembrie.

Colegii din Baroul Alba au transmis un mesaj de condoleanțe

„Cu adâncă durere în suflet colegii avocați din Baroul Alba deplâng dispariția din viață a celui care a fost avocat VICTOR IOAN BLEAHU. Un bun coleg, un dascăl iubit și un profesionist în domeniul judiciar.

Golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a unui om drag nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic.

Cu acest ultim omagiu suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

„Membrii CASEI DE ASIGURĂRI A AVOCAŢIILOR filiala Alba, sunt consternaţi de dispariţia domnului avocat BLEAHU VICTOR IOAN și transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”

Un ultim omagiu celui care a fost colegul nostru av. BLEAHU VICTOR. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba.”

„Am rămas mai săraci în suflet şi în viaţă după ce ne-am despărţit de cel care ne-a fost profesor, maestru, coleg şi prieten minunat, avocat VICTOR IOAN BLEAHU Cuvintele sunt prea sărace pentru ce simţim, însă ştim că va rămâne mereu cu noi. Drum bun spre îngeri! Av. Oana Maria Bunea, av. Marius Partenie Rus”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenent Oana Pușcaș, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, ȘEF DE PROMOȚIE la Academia din Brașov, specialitatea Meteorolog aeronautic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenent Oana Pușcaș, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, ȘEF DE PROMOȚIE la Academia din Brașov, specialitatea Meteorolog aeronautic Sublocotenent Oana Pușcaș, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, Promoția 2021, a fost admisă prima în urmă cu trei ani la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, specialitatea militară Meteorolog aeronautic. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea