Rămâi conectat

Curier Județean

Doi tineri din Vingard, reținuți de polițiști pentru săvârşirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliștii din Sebeș au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. Aceștia vor fi prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, în cursul zilei de azi.

Doi tineri din localitatea Vingard au fost reținuți de polițiști după ce l-ar fi agresat pe un bărbat care se afla cu oile la pășunat. În timpul conflictului i-ar fi distrus telefonul mobil. Tinerii sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

La data de 24 iunie 2020, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi tineri, cu vârste de 20 și 18 ani, din localitatea Vingard, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

În sarcina acestora sa reținut faptul că, în cursul zilei ieri, 24 iunie, în timp ce se aflau pe o pășune din localitatea Vingard, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la pășunatul oilor, i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, unui bărbat de 33 de ani, din județul Iași, care îngrijea turma de oi. De asemenea, în timpul conflictului tinerii i-ar fi distrus victimei telefonul mobil.

În cursul zilei de azi, 25 iunie 2020, cei doi reținuți vor fi prezentați în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea