// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Doi tineri din Cugir, REȚINUȚI de polițiști. Au furat bunuri în valoare de 6000 de lei, din mai multe magazine din oraș

Poliţiştii din Cugir au depistat şi reţinut doi tineri din oraş, ce sunt bănuiți de comiterea a 4 furturi din societăţi comerciale, fapte sesizate poliţiei în perioada  9 – 25  ianuarie 2018.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii de Cugir i-au identificat pe doi tineri, de 23 şi 21 de ani, din Cugir, ca persoane bănuite de comiterea a 4 furturi din societăţi comerciale.

Se pare că, în perioada 9 – 25 ianuarie, cei doi tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în 4 societăţi comerciale din Cugir, de unde ar fi sustras bani, telefoane mobile şi electronice, bunuri în valoare totală cu 6.000 de lei.

Cei doi tineri au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 31 ianuarie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tinerilor şi recuperarea prejudiciilor.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419