Doi șoferi cu alcoolemie și unul fără carnet ”taxați” de polițiștii din Alba, în weekend

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Doi șoferi cu alcoolemie și unul fără carnet au fost depistați în trafic și ”taxați” de polițiștii din Alba, în weekend.  

*La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 19.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 03.40, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza localității Valea Lungă, l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Valea Lungă, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*La data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 20.45, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Griviţei din Cugir, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419