Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Doi șoferi alcoolizați, depistați de polițiștii din Alba, în urma unor controale în trafic: Ce alcoolemie aveau

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Doi șoferi alcoolizați au fost depistați de polițiștii din Alba, în urma unor controale în trafic. Cei doi aveau alcoolemia de 0,89 mg/litru și respectiv 0,50 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 mai 2023, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Ohaba, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 mai 2023, în jurul orei 10.00, polițiștii din Blaj au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind în continuarea cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că autorizația de circulație provizorie emisă pentru autovehiculul condus de acest bărbat este expirată.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale La Târgul de cArte Alba Transilvana, care are loc pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia participă și caricaturistul brăilean Costel Pătrășcanu. Expoziția sta constă în desene pline de umor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea