Rămâi conectat

Curier Județean

Doi minori din Șibot, reținuți de polițiști pentru că au prădat un magazin alimentar din comună

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii secţiei de Poliţie Rurală Vinţu de Jos, au luat măsura reţinerii faţă de doi minori din comuna Şibot, cercetaţi pentru furt

Astfel, potrivit IPJ Alba, “poliţiştii din Vinţu de Jos au continuat cercetările cu privire la un furt dintr-o societate comercială situată în localitatea Balomiru de Câmp, faptă comisă în noaptea de 11/12.05.2014 şi sesizată poliţiei în dimineaţa zilei de 12 mai a.c.

Astfel, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii  au stabilit că F.D., un minor în vârstă de 14 ani din comuna Şibot, cunoscut cu antecedente penale, împreună cu G.P., de 17 ani, din aceeaşi comună, au pătruns prin efracţie în magazinul din Balomiru de Câmp şi au sustras produse alimentare, industriale şi un telefon mobil, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 4.500 lei.

În data de 4 iunie, a.c., faţă de cei doi minori a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de a se solicita instanţei de judecată, arestarea preventivă.

Cei doi minori sunt cercetaţi şi în alte dosare penale, pentru comiterea aceluiaşi tip de fapte, pe raza comunei Şibot precum şi în localităţi din judeţul Hunedoara.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea