Rămâi conectat

Curier Județean

Doi hoți de locuințe din Alba Iulia, reținuți de polițiști. Au spart imobile de pe strada Vasile Goldiş, Dealul Furcilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri, 11 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracţionale a 3 suspecţi de comiterea, în cursul lunii ianuarie 2012, a 3 furturi din locuinţe, din zona Cetate a municipiului Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 5.01.2012, M.I.C., de 31 de ani, din Alba Iulia, împreună cu M.I., de 35 de ani, din Ocna Mureş, ambii cunoscuţi cu antecedente penale, au pătruns prin efracţie într-un  apartament situat pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia şi într-o casă din cartierul Dealu Furcilor, de unde au sustras suma de 7.500 de euro respectiv 40 de grame de bijuterii din aur. Totodată, s-a stabilit faptul că, în luna ianuarie M.I.C., a pătruns, prin folosirea de chei potrivite, într-o casă din cartierul Dealul Furcilor, de unde a sustras bunuri în valoare de 2.000 de lei.

I.M., o femeie de 39 de ani, din Alba Iulia, care în perioada respectivă era concubina lui M.I.C., a tăinuit faptele celor autori şi i-a ajutat să valorifice bunurile sustrase.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor 3, în cursul zilei de ieri, 11.09.2012, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate o parte  bunurile sustrase, acestea fiind predate păgubiţilor.

Faţă de M.I.C. şi I.M. s-a luat măsura retinerii pentru o perioada de 24 ore, cei doi fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea  prinderii lui M.I. iar în cursul zilei de azi, 12.09.2012, faţă de cei 3 suspecţi vor fi formulate propuneri de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea