Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Doi clujeni au intrat “cu japca” peste un cuplu din Alba Iulia. Au violat-o şi şantajat-o pe fată iar pe băiat l-au tâlhărit

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi interlopi din Cluj-Napoca au fost reţinuţi vineri, 9 februarie, de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru o perioadă de 24 de ore. Suspecţii, G.R.A., în vârstă de 24 de ani şi D.G., de 22 de ani, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de viol, tâlhărie, şantaj şi distrugere, fapte petrecute în cursul lunii ianuarie a acestui an.

În urma cercetărilor întreprinse, poliţiştii au reuşit să refacă filmul evenimentelor. Astfel că în dimineaţa zilei de 7 ianuarie, în jurul orelor 06.30, cei doi tineri, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au pătruns, fără drept, în locuinţa unei cunoştinţe de-a lor din Alba Iulia, distrugând uşa de la intrarea în apartament.

Acolo erau în acel moment proprietarul imobilului împreună cu prietena sa, o fată în vârstă de 20 de ani, din municipiul Turda. Folosind violenţa fizică şi verbală cei doi le-au sustras un telefon mobil după care aceştia au obligat-o pe tânără să întreţină cu ei, relaţii şi perversiuni sexuale. Ameninţând-o cu bătăi crunte, violatorii i-au pretins turdencei ca până la data de 28 februarie să le dea suma de 1.500 de lei, reprezentând o presupusă datorie.

Tot vineri, cei doi învinuiţi au fost eliberaţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a hotărât ca aceştia să fie cercetaţi în stare de libertate cu interdicţia, însă, de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea