Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi bărbaţi reţinuţi de către poliţiştii din Aiud pentru sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuinţă

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

femeie-retinuta-furtPoliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbați care au sustras mai multe bunuri din locuinţa unei persoane din localitatea Livezile, județul Alba.

 La data de 26.12.2016, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au oprit pentru control la intersecţia străzilor Moţilor şi Abrudului din municipiul Aiud, un autovehicul care circula în regim de taxi, în care se aflau doi pasageri.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autovehiculului au fost descoperite: o maşină de tuns, un telefon fix, un parfum, un cuţit tip vânătoresc şi un briceag, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către cei doi pasageri.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, bunurile din taxiul condus de C.O. de 53 de ani din Aiud, au fost sustrase de către G.E. de 56 de ani din Aiud si de B.L. de 35 de ani din Republica Moldova, din locuinţa unei persoane din localitatea Livezile, județul Alba.

Bunurile sustrase au fost restituite persoanei vătămate.

Faţă de cei doi bărbați, G.E. si B.L., a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de albaiulieni au fost alături de primarul din Alba Iulia care și-a condus mama pe ultimul drum

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de albaiulieni au fost alături de primarul din Alba Iulia care și-a condus mama pe ultimul drum Înmormântarea lui Maria Pleșa, mama primarului din Alba Iulia, a avut loc astăzi, 30 aprilie, la Cimitirul Municipal din Alba Iulia. Citește și: DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea