Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Doi bărbați din Bihor au furat soba și hornul unei cabane din Horea. S-au ales cu dosar penal, pentru furt calificat

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Polițiștii din Horea au recuperat bunurile sustrase dintr-o cabană din comună și au identificat doi bărbați, din județul Bihor, ca persoane bănuite de săvârșirea furtului. Aceștia au furat soba și hornul cabanei și le-au instalat în tabăra provizorie construită în apropiere.

Marți, 7 mai 2019, polițiștii Postului de Poliție Horea au fost sesizați de către proprietarul unei cabane din zona Ursoaia, comuna Horea, cu privire la faptul că i-au fost furate soba, hornul și 4 leduri de iluminat, bunuri a căror valoare a fost estimată de reclamant la 1.200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice doi bărbați, de 41 și 22 de ani, ambii din comuna Budureasa, județul Bihor, ca persoane bănuite de comiterea furtului.

Cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în cabană și au sustras bunurile pe care le-au transportat la o tabără improvizată, amplasată nu departe de cabană. Polițiștii au găsit soba instalată într-una din încăperile taberei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea faptei a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant

Bogdan Ilea

Publicat

în

Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant Traficul de pe autostrada A1, sensul Râmnicu-Vâlcea – Deva, este îngreunat, după ce anvelopa unui tir a explodat, sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00. În urma scurgerilor de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea