Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Doi bărbați din Alba au intrat cu forța în curtea unui mecanic și i-au amenințat soția: Ce a hotărât instanța

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați din Alba au intrat cu forța în curtea unui mecanic și i-au amenințat soția: Ce a hotărât instanța

Doi bărbați din Alba au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Alba Iulia la plata amenzii penale, pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu.

Motivarea instanței a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 23 decembrie 2020, în jurul orei 12:00, în timp ce persoana vătămată se afla la domiciliul a auzit că cineva bătea insistent la poartă, fapt ce a determinat-o să se deplaseze pentru a vedea cine este, ocazie cu care inculpatul i-a înmânat o cheie de autoturism și i-a spus că are termen până în data de 24.01.2020 să repare autoturismul, în caz contrar urmând a avea probleme. După cele anterior expuse, inculpatul s-a urcat într-un autoturism și a plecat.

La interval de aproximativ 40 de minute, inculpatul s-a întors la domiciliul persoanei vătămate, fiind însoțit de această dată de celălalt inculpat. Cei doi inculpați au pătruns în curtea imobilului, în pofida faptului că persoana vătămată le-a cerut să nu facă acest lucru și s-au deplasat la garajul pe care persoana vătămată îl folosește pe post de atelier auto, însă, întrucât acesta nu se afla la domiciliu în acele momente, cei doi inculpați au început să adreseze amenințări cu actea de violență persoanei vătămate.

Din declaraţia persoanei vătămate rezultă faptul că, la data de 23.12.2020, în jurul orei 12:00, a fost contactat telefonic de către soția sa, care părea a fi speriată, și care i-a comunicat faptul că doi bărbați au intrat peste ea în curte și i-au adresat amenințări cu acte de violență și cu moartea.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale Trei șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba. S-au ales cu dosare penale. Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea