Rămâi conectat

Actualitate

Doi bărbați, cercetați de polițiștii din Baia de Arieș pentru furturi din locuințe, unul fiind reținut. Suma sustrasă, 2.500 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Baia de Arieş au identificat doi bărbaţi din judeţul Harghita ca persoane bănuite de comiterea, în cursul lunii septembrie a.c., a două furturi din locuinţe de pe raza localităţii Brăzeşti. Unul a fost reţinut. Pentru documentarea activităţii infracționale a persoanelor bănuite de comiterea furturilor, poliţiştii au efectuat 3 percheziţii domiciliare.

La data de 06 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorgheni, judeţul Harghita, l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 33 de ani, din Gheorgheni, care este bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt din locuinţă.

Se pare că, în zilele de 19 şi 20 septembrie a.c., bărbatul, împreună cu un alt bărbat, de 40 de ani, din Gheorgheni, care în prezent se sustrage cercetărilor, ar fi pătruns, fără drept, în locuința a doi cetăţeni din localitatea Brăzeşti şi ar fi sustras, în total, suma de 2.500 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi bănuiţi, poliţiştii din Baia de Arieş au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în județul Harghita, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a proveni din activităţi infracționale.

Faţă de bărbatul de 30 de ani, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de Pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru depistarea celuilalt participant la comiterea infracţiunilor de furt şi recuperarea prejudiciilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea