Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Doi aiudeni au furat 15.000 de puieţi de pomi fructiferi din Gâmbaş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri din Aiud sunt principalii suspecţi ai unui furt de marcote pentru pomi fructiferi de pe parcelele cultivate cu puieţi, amplasate în extravilanul satului Gâmbaş.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud i-au identificat miercuri, 2 mai, pe G.S.G., de 23 de ani şi C.I.R., de 21 de ani, ambii din Aiud, care în perioada 10-27 aprilie au sustras de pe parcelele cultivate cu puieţi circa 15.000 de puieţi, în valoare de 4.000 lei.

Tinerii au plantat o parte din pomişorii fructiferi în grădina proprie iar o parte i-au comercializat  pe raza localităţilor Gămbaş şi Pagida. În continuare, cei doi aiudeni sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea