Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Doctorul Horea Timiș renunță la șefia DSP Alba. Din aprilie, instituția va avea un director interimar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul Direcției de Sănătate Publică Alba, dr. Horea Timiș, a decis să renunțe la conducerea instituției și la sistemul de stat, intenționând să deschidă, în Alba Iulia, o firmă de consultanță în managementul medical. Horea Timiș va rămâne director până în 31 martie 2015.

Horea TimisDin aprilie, DSP Alba va avea un director interimar, care va fi cunoscut cel mai probabil miercuri; marți, 17 martie, direcțiunea a anunțat o ședință cu privire la acest subiect. Directorul interimar va fi numit prin Ordin de ministru așa cum s-a întâmplat și în iarna anului trecut când Timiș a fost detașat pe o perioadă de 6 luni la Ministerul Sănătății, unde a ocupat postul de consilier și a colaborat pe partea tehnică pentru Strategia națională de sănătate publică și pachetul de servicii medicale de bază. Interimatul a fost asigurat, atunci, de dr. Mihaela Presecan.

Horea Timiș a preluat conducerea Direcției de Sănătate Publică Alba din ianuarie 2011, în urma unui concurs susținut la București. Întrebat care este cea mai mare realizare a sa, în acești ani, Timiș a arătat că este încântat de faptul că instituția a devenit un brand între DSP-urile din țară. Amintim că în 15 decembrie 2014, DSP Alba a primit un premiu de excelență la Gala Premiilor MedicalManager, datorită meritelor și inițiativelor remarcabile din domeniul sănătății.

Postul de director va fi scos la concurs, dar până atunci un angajat din interiorul DSP va asigura interimatul.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea