Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doar trei infracţiuni la Târgul de Fete de pe Muntele Găina

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 23-24 iulie 2011, pe durata manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea tradiţională „Târgul de fete” de pe Muntele Găina, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din peste 200 de poliţişti, din care 98, de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor, alături de 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi de 14 lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba, au fost prezenţi pe raza comunei Avram Iancu şi pe Muntele Găina, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, pe perioada manifestărilor. Pe parcursul manifestărilor nu au fost înregistrate evenimente negative, nu au fost comise infracţiuni cu violenţă şi nu au fost înregistrate stări conflictuale.
La buna desfăşurare a manifestărilor au contribuit şi cetăţenii prin comportamentul corespunzător de care au dat dovadă. Aceştia au respectat, în general recomandările adresate de poliţişti şi au înţeles că este importantă adoptarea unei atitudini civice şi respectarea normelor de convieţuire socială.
Pe parcursul celor două zile, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.264 lei, din care 7 la Legea 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor comerciale ilicite şi 9 pentru abateri de la regimul circulaţiei rutiere.  Au fost confiscate bunuri în valoare de 70 de lei şi suma de 797 lei.
Pentru a reduce riscul unui ambuteiaj au fost fixate mai multe posturi de control a traficului rutier pe traseele de urcare şi coborâre de pe munte.  Poliţiştii au dirijat traficul rutier şi au îndrumat conducătorii auto pentru a ajunge în siguranţă la locul de destinaţie, oferind ajutor tuturor celor care au avut nevoie, se arată într-un comunicat al IPJ Alba. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea