Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

DN14B din zona Blaj, DN74 și DN75 din zona Munților Apuseni vor intra în reparații în acest an

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalul Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a declrat luni, că ministerul condus de Dan Șova, a răspuns pozitiv adreselor trimise de către administrația județeană pentru alocarea de fonduri pentru reparația mai multor drumuri județene cu probleme. Este vorba despre cei 19 kilometri din DN14 B – care face legătura între Blaj și Copșa Mică, DN74 – care leagă județul Alba (Almașu Mare, Cib) de Hunedoara, în Munţii Apuseni și DN 75 de la Buru spre Arieșeni, limită cu județul Bihor.

Astfel, până în toamna acestui an, la aceste drumuri vor începe și vor fi finalizate parțial lucrările de reparație – turnare covor asfaltic.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cazul celor 19 kilometri din DN14 B, pentru a căror reabilitare a insistat și compania BOSCH din Blaj, licitația a fost deja organizată și câștigată de firma Florea Grup din Alba. Urmează ca și contractul să fie semnat în luna august, când vor începe și lucrările.

„În urma întâlnirii pe care am avut-o la Blaj cu ministrul Dan Șova, am discutat despre alocarea de fonduri pentru DN14B, acei 19 km de drum de la ieșirea din Blaj până la limită cu județul Sibiu spre Copșa Mică, solicitare venită în mod special din partea companiei Bosch, pentru că au nevoie de drumuri pe care să-și aducă materialele și pe care să-și scoată producția.

Am obținut promisiuni că, în luna august, după rectificare bugetară care va avea loc în 31 iulie, vor fi alocați banii pentru aceste investițiia declarat Florin Roman.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea