Ziarul Unirea

„Distracţie” de week-end pe şosele: şoferi băuţi, vitezomani, fără permis….

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

lDuminică, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe C.C.S., de 43 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiul Alba Iulia cu viteza de…. 103 km/h. Deoarece şoferul mirosea a băutură, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lLucrătorii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Blaj, au oprit în trafic, pe raza comunei Roşia de Secaş, un autoturism condus de S.A., de 19 ani, din comuna Păuca -Sibiu. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
lAgenţii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au oprit pentru control, pe strada Valea Frumoasei, din localitatea Şugag, un autoturism condus de P.O.I., de 34 de ani, din comuna Şugag. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool s-a trecut la testarea lui cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lLucrători din cadrul Biroului Rutier Sebeş l-au oprit în trafic, pentru control, pe D.M.I., de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ-106E. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că şoferul autoturismului are permisul de conducere anulat. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

sebesanul 2 august 2011 at 13:05

prea multi au permis de conducere si nu–l merita. Sunt inapti pt condus, ca sa nu spun retardati care nu stiu regulile, semnmele, care uita sa semnalizeze. Sa nu mai spun de motociclisti ( de motoare sau scutere) care sunt o pacoste si prin comportament si prin zgomotul care il fac mai ales cand isi tureaza motoarelle pe la semafoare. Astia chiar sunt retardati mintal. Probabil asa s-au nascut, neterminati.

gjjj 2 august 2011 at 13:08

asa este

Comentariile sunt oprite