Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Distracţie” de week-end pe şosele: şoferi băuţi, vitezomani, fără permis….

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lDuminică, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe C.C.S., de 43 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiul Alba Iulia cu viteza de…. 103 km/h. Deoarece şoferul mirosea a băutură, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lLucrătorii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Blaj, au oprit în trafic, pe raza comunei Roşia de Secaş, un autoturism condus de S.A., de 19 ani, din comuna Păuca -Sibiu. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
lAgenţii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au oprit pentru control, pe strada Valea Frumoasei, din localitatea Şugag, un autoturism condus de P.O.I., de 34 de ani, din comuna Şugag. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool s-a trecut la testarea lui cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lLucrători din cadrul Biroului Rutier Sebeş l-au oprit în trafic, pentru control, pe D.M.I., de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DJ-106E. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că şoferul autoturismului are permisul de conducere anulat. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea