DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Alba în şedinţă extraordinară pe data de 11 septembrie 2012

ROMÂNIA  JUDEŢUL ALBA  CONSILIUL JUDEŢEAN  PREŞEDINTE
DISPOZIŢIE
privind convocarea Consiliului Judeţean Alba în şedinţă extraordinară pe data de 11 septembrie 2012
Preşedintele Consiliului Judeţean Alba;
Având în vedere prevederile art. 94 (2) din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
În temeiul art. 106 (1) şi art. 107 (2) din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare
DISPUNE :
Articol 1-(1) Convoacă Consiliul Judeţean Alba în şedinţă extraordinară pe data de 11 septembrie 2012, ora 11,00, şedinţa ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia.
(2) Şedinţa va avea următorul proiect al ordinii de zi:
1. Proiect de hotărâre privind propunerea candidaţilor pentru funcţiile de membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Comerciale „Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A.
Iniţiator: Ion DUMITREL, preşedintele Consiliului Judeţean Alba

AVIZAT
PREŞEDINTE, p. SECRETAR AL JUDEŢULUI,
Ion DUMITREL Liliana NEGRUŢ

ELIT

Nr. 361
Alba Iulia, 06 septembrie 2012

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

curentul 9 septembrie 2012 at 1:36

poate-l muta pe romica dragosin de la hidroelectrica inapoi la drumuri ca e in luna a8a si naste maine poimaine

INFORMATORUL DE SERVICIU 9 septembrie 2012 at 8:22

Numiti-l pe marincas ion ca-si doreste sa faca parte din cit mai multe comisii ca nu i-a jecmanit destul pe sasii din Garbova cit a fost sef de p(r)ost acolo , acum si-a propus sa-l traduca pe dl. ion dumitrel , aici ii merge mai greu cu stratagema folosita ca oricum mai are putin de stat pina luna aceasta la sefia pp-dd ca deja cartile s-au facut la bucuresti si o sa vina altii din exil pe care el i-a inlaturat din partid prin metode militienesti.
QUO VADIS ioane ???

COLEGUL DIN FACULTATEA DE DREP (NU STING) 9 septembrie 2012 at 11:17

Va rugam sa-i intrebati pe dl. profesor Ganfalean de la univ. 1 decembrie 1918 printre ceilalti studenti a avut unul tare „eminent financiar” care la lucrarea de licenta a copiat in intregime o lucrare care i s-a dat , doar schimbind datele/numele si ce mai trebuia pe acolo.
Acesta este tov.plotoner consilier judetean marincas ion si daca doriti sa va convingeti noi detinem o copie xerox dupa aceasta „lucrare/licenta” care peste putin timp o sa o aducem spre cunoastere alegatorilor/publicului larg sa vada plagiat original ca ponta e mic copil fata de ce a facut tov. militian marincas ion.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...