Display-uri interactive, table smart și echipamente IT donate Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, de către Transavia SA. Gestul nobil, în valoare de peste 10 000 de euro

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia trece în această perioadă printr-un amplu proces de adaptare la noile exigențe impuse de contextul actual. Anul 2020 a reprezentat o adevărată provocare atât pentru dascăli, cât și pentru elevi, deoarece întregul proces de învățare a cunoscut schimbări majore.

Astfel, datorită unui management performant, toate clasele de gimnaziu au fost dotate cu echipamente digitale performante necesare activității de predare-învățare: 9 display-uri interactive Smart, 2 table Smart și echipamentele IT corespunzătoare acestora.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Această investiție a fost posibilă și datorită sprijinului financiar substanțial oferit de domnul Ioan Popa, directorul general al companiei Transavia SA, care prin gestul său nobil a contribuit la achiziționarea unui număr de 7 display-uri interactive Smart, în valoare de 50000 lei.
Aceste dispozitive le oferă elevilor un spațiu de învățare deschis și motivațional, ajutându-i să înțeleagă mult mai ușor lecțiile, să-și dezvolte abilitățile digitale și competențele necesare în viață, având posibilitatea să abordeze interdisciplinar, transdisciplinar și inovativ conținuturile, prin utilizarea tehnologiilor informatice.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

De asemenea, prin utilizarea acestor echipamente Smart și a softurilor Mozabook și Mozaweb, dascălii școlii vor avea ocazia să experimenteze alături de elevi metodele creative și colaborative, să construiască arhitecturi de învățare cât mai inedite și motivante, să-i implice pe elevi în activități dintre cele mai diverse.
Atât elevii, cât și cadrele didactice doresc să își exprime public gândurile de mulțumire și de recunoștință pentru sprijinul financiar oferit școlii. Este minunat că încă mai există oameni care redau societății o parte din bunăstarea lor, transformând visurile copiilor în realitate, facilitându-le astfel calea spre succes.

„Pentru elevii școlii noastre acest sprijin este deosebit de important, pentru că, prin utilizarea acestor table-display interactive la ore, vor avea șansa să beneficieze de un învățământ de calitate SMART, la standarde europene, să participe la lecții atractive și dinamice, să descopere și să exploreze lucruri noi. Suntem convinși că gestul domnului Ioan Popa se va transforma în bucurie, motivație, succes și, nu în ultimul rând, în recunoștința generațiilor întregi de elevi, pentru că educația și școala au contribuit major la dezvoltarea personală a tinerilor”, a transmis prof. Gabriel Bucur, directorul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419