Dispărut de la domiciliu, găsit de polițiștii din Câmpeni în scobitura unei stânci

Paul Voicu - Primar 2020

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au identificat pe un bărbat din județul Maramureș, care era dat în urmărire după ce, în data de 4 noiembrie 2019, a dispărut de la domiciliul său.

La data de 21 noiembrie 2019, în jurul orei 20,30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce patrulau pe DN 75, la ieșire din comuna Albac spre Scărișoara, au observat, la o distanță de aproximativ 15 metri de DN 75, în scobitura unei stânci, o persoană a cărei prezență în zonă nu era justificată.

ELIT

Bărbatul era incoerent în vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare și   într-o stare de sănătate destul de precară. Bărbatul a fost condus la spital, iar polițiștii au demarat activitățile, în vederea identificării lui.

În urma cercetărilor efectuate s-a reușit stabilirea identității acestuia, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, care era dat în urmărire, la nivel național, ca urmare a dispariției sale de la domiciliu, în data de 4 noiembrie 2019.

Mihail David - 2020

Acesta va fi încredințat familiei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...