Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Dispărut de la domiciliu, găsit de polițiștii din Câmpeni în scobitura unei stânci

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au identificat pe un bărbat din județul Maramureș, care era dat în urmărire după ce, în data de 4 noiembrie 2019, a dispărut de la domiciliul său.

La data de 21 noiembrie 2019, în jurul orei 20,30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce patrulau pe DN 75, la ieșire din comuna Albac spre Scărișoara, au observat, la o distanță de aproximativ 15 metri de DN 75, în scobitura unei stânci, o persoană a cărei prezență în zonă nu era justificată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bărbatul era incoerent în vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare și   într-o stare de sănătate destul de precară. Bărbatul a fost condus la spital, iar polițiștii au demarat activitățile, în vederea identificării lui.

În urma cercetărilor efectuate s-a reușit stabilirea identității acestuia, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, care era dat în urmărire, la nivel național, ca urmare a dispariției sale de la domiciliu, în data de 4 noiembrie 2019.

Acesta va fi încredințat familiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea