Rămâi conectat

Politică Administrație

Directorul General al Asociației Parcurilor, Emil Muntean: Parcurile industriale din România și-au îmbunătățit forța economică și competențele manageriale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, la Brașov a avut loc Adunarea Generală a Asociației Parcurilor Industriale Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România(A.P.I.T.S.I.A.R.), reuniune consacrată unei analize pe anul 2015.

Pe ordinea de zi a întâlnirii au figurat: Raportul de activitate al Consiliului Director pe 2015, Bilanțul contabil al activităților la 31.12.2015, Aprobarea B.V.C. pe 2016, Hotărârea privind cuantumul cotizației de membru al asociației pe 2016, Aprobarea proiectului de Program de acțiuni prioritare ale Consiliului Director pe 2016. Evenimentul a avut loc la mai bine de 10 ani de la constituirea în 2005, a A.P.I.T.S.I.A.R, interval marcat de o dezvoltare semnificativă în plan economic, evidențiat și în rezultatele bune ale majorității rezidenților din parcuri, mai ales a celor mari.

Potrivit directorului general al APITSIAR, dr. ing. Emil Muntean, director la P. I. Cugir (foto), după alegerile din 2015 s-au produs importante schimbări în ceea ce privește îmbunătățirea forței economice a unor parcuri, creșterea competențelor manageriale din acest sector, participarea la expoziții și târguri, acordarea de sprijin îndrumare unor parcuri mici care se confruntă cu probleme deosebite, impulsionarea intențiilor de înființare de noi parcuri industriale.

Conform președintelui APITSIAR, există și loc de mai bine cum ar fi: mai buna colaborarea în cadrul asociației, o participarea mai mare la târguri și expoziții, precum și un răspuns guvernamental în ceea ce privește organizarea unei conferințe la nivel național pentru toate parcurile industriale din România. De menționat că Asociația Parcurilor Industriale din România are în componența sa 42 de parcuri industriale, dintr-un număr de 69 existente la nivel național, în care lucrează aproximativ 90.000 de salariați.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea