Rămâi conectat

Politică Administrație

Directorul CNADNR a confirmat termenul de 30 septembrie pentru deschiderea celor 22 de kilometri din autostrada Sibiu-Orăștie

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul ședinței de  marți, 20 septembrie a.c., a Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură i-am adresat directorului CNADNR. Cătălin Homor, întrebarea referitoare la stadiul lucrărilor pe cei 22 de km din autostrada Sibiu-Orăștie, închiși anul trecut.

Prin răspunsul său, directorul CNADNR a confirmat data de 30 septembrie ca fiind sigură pentru redeschiderea traficului pe acest tronson de autostradă.

Fără prea multe comentarii pe marginea acestui subiect directorul CNADNR și-a asumat și in fața Comisie de specialitate din Camera Deputaților acest termen, fapt ce îmi confirmă că data anunțată pentru deschidere va fi respectată și nu ne vom confrunta cu o nouă amânare.

Practic, in mai puțin de două săptămâni românii vor putea circula pe acest tronson, orice amânare de termen va fi motiv serios pentru mine să solicit audierea conducerii CNADNR  în cadrul Comisiei de transport din Camera Deputaților.

Dan Simedru,

Deputat PNL de Alba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea