Directorul CNADNR a confirmat termenul de 30 septembrie pentru deschiderea celor 22 de kilometri din autostrada Sibiu-Orăștie

În cadrul ședinței de  marți, 20 septembrie a.c., a Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură i-am adresat directorului CNADNR. Cătălin Homor, întrebarea referitoare la stadiul lucrărilor pe cei 22 de km din autostrada Sibiu-Orăștie, închiși anul trecut.

lotul 3 autostrada demolata orastie sibiu07Prin răspunsul său, directorul CNADNR a confirmat data de 30 septembrie ca fiind sigură pentru redeschiderea traficului pe acest tronson de autostradă.

Fără prea multe comentarii pe marginea acestui subiect directorul CNADNR și-a asumat și in fața Comisie de specialitate din Camera Deputaților acest termen, fapt ce îmi confirmă că data anunțată pentru deschidere va fi respectată și nu ne vom confrunta cu o nouă amânare.

Practic, in mai puțin de două săptămâni românii vor putea circula pe acest tronson, orice amânare de termen va fi motiv serios pentru mine să solicit audierea conducerii CNADNR  în cadrul Comisiei de transport din Camera Deputaților.

Dan Simedru,

Deputat PNL de Alba

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...