Rămâi conectat

Actualitate

Director nou la Finanţele Publice Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Conform recentului ordin semnat de Sorin Blejnar, preşedintele ANAF, de ieri, 3 ianuarie, Marius Zinca ocupă funcţia de director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Alba, înlocuind-o de Maria Iacob. În perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2010, Marius Zinca a fost şef adjunct al Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Alba Iulia. Anul trecut, Maria Iacob a pierdut procesul la ÎCCJ, pentru suspendarea ordinului ANAF prin care era trimisă la conducerea Direcţiei Vamale Alba, cu detaşare pentru 6 luni pe durata unui an. Deocamdată, detaşarea sa a expirat şi în ceea ce o priveşte pe Maria Iacob ANAF nu a trimis nici un document care să explice clar ce funcţie va ocupa. La Direcţia Vamală Alba situaţia e neclară, de la forurile superioare nu au ajuns dispoziţii care să stabilească cine va fi persoana care va ocupa funcţia de conducere. Poate se aşteaptă reorganizarea Autorităţii Naţionale a Vămilor şi Gărzii Financiare ca structuri/departamente în cadrul ANAF, aşa cum anunţă un proiect de ordonanţă de urgenţă al Ministerului Finanţelor. (S.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mesajul Casei Regale a României, la comemorarea a șase ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai: „A lăsat o urmă de neşters în sufletele românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul Casei Regale a României, la comemorarea a șase ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai Marţi, 5 decembrie, se împlinesc şase ani de la moartea Regelui Mihai. „A lăsat o urmă de neşters în sufletele românilor şi în devenirea Naţiunii noastre”, susţine Casa Regală a României „Acum şase ani, în ziua de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare