Director nou la Finanţele Publice Alba

Conform recentului ordin semnat de Sorin Blejnar, preşedintele ANAF, de ieri, 3 ianuarie, Marius Zinca ocupă funcţia de director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Alba, înlocuind-o de Maria Iacob. În perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2010, Marius Zinca a fost şef adjunct al Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Alba Iulia. Anul trecut, Maria Iacob a pierdut procesul la ÎCCJ, pentru suspendarea ordinului ANAF prin care era trimisă la conducerea Direcţiei Vamale Alba, cu detaşare pentru 6 luni pe durata unui an. Deocamdată, detaşarea sa a expirat şi în ceea ce o priveşte pe Maria Iacob ANAF nu a trimis nici un document care să explice clar ce funcţie va ocupa. La Direcţia Vamală Alba situaţia e neclară, de la forurile superioare nu au ajuns dispoziţii care să stabilească cine va fi persoana care va ocupa funcţia de conducere. Poate se aşteaptă reorganizarea Autorităţii Naţionale a Vămilor şi Gărzii Financiare ca structuri/departamente în cadrul ANAF, aşa cum anunţă un proiect de ordonanţă de urgenţă al Ministerului Finanţelor. (S.D.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

marian 4 ianuarie 2011 at 8:06

Chiar nu pot sa cred cei de la PDL l-au pus director la fisc pe acest Marius Zinca pentru ca baiatul acesta nu are nici macar un punct in comun cu ceea ce inseamna finantele publice. Cat timp a fost sef la Administratia Financiara nu a facut absolut nimic. Incompetenta este cuvantul care i se potriveste. Rusine Mircea Hava si rusine PDL!!!!

alin 4 ianuarie 2011 at 9:36

mai marsh ma popponarule.
nici macar nu ai habar cat muncesc unii sa ajunga undeva, ca apar scaieti ca tine care sa dea cu pietre.Ce sa sui si tu decat rusine PDL.
Cinste lui daca a ajuns acolo.Vroiai tu postu?

dani 4 ianuarie 2011 at 10:55

Am lucrat acolo ,cu multi ani in urma ,ce pot sa spun…. mare lingareala….cred ca asa este peste tot….unde se lucreaza cu ..STATUL…

BLAJAN 4 ianuarie 2011 at 17:26

Stati linistiti baieti si nu va faceti alte impresii ca peste tot in institutii publice in aceste vremuri sunt promovate nonvalorile,pupincuristii, lingaii si afacerisii , daca au bineinteles carnet portocaliu.

silvia 4 ianuarie 2011 at 17:57

Doi se bat si al treilea castiga bravo sa vedem ce va fi in viitorul apropiat sa speram ca finantele va avea oconducere competenta mult succes.

rosca 4 ianuarie 2011 at 18:26

Da ce pe cine mama bainbii era sa puna oricare dintre partide, daca nu unul din sistem ?

vaidemamalui 4 ianuarie 2011 at 19:17

Ala e director la finanate??? Pai acum cativa ani impingea paleti de marfa la portelanu..:-)))) Vai de mama noastra, vai de PDL ce valori propulseaza….hava impusca-te

dan 4 ianuarie 2011 at 20:48

Incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne meritam soarta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valorile stau in umbra, intotdeauna se ridica………………….

A 4 ianuarie 2011 at 21:35

Dar care e problema cu el? De ce nu e bun sa ocupe functia asta? Ce greseli profesionale a facut? Sau doar din cauza ca e propus de PDL il ponegriti pana nici nu a inceput treaba?

wow 5 ianuarie 2011 at 8:36

multumim pentru ca avem cel mai mare si frumos patinoar din tara.si pentru ca in noaptea de revelion a fost cel mai reusit spectacol cu trupe mari si foarte cunoscute….va multumim domnule hava

Comentariile sunt oprite