Din seria ”Tăntălăul și Gogomanul” – au atras atenția polițiștilor transportând cu 2 mopede un pat furat dintr-o pensiune din Șibot

politiaÎn dimineața zilei de 13 decembrie, în jurul orei 5.00,  poliţiştii din Şibot i-au prins în flagrant pe L.M.O. de 26 ani, B.R.C. de 16 ani şi B.B.L. de 17 ani, toţi cu domiciliul în comună, în timp ce încercau să transporte cu două mopede  un pat confecţionat din lemn, pe care l-au sustras dintr-o pensiune din zonă.

Din verificările efectuate s-a stabilit că unul dintre mopede nu este înmatriculat sau înregistrat în circulaţie iar minorii B.R.C. şi B.B.L. care conduceau cele două mopede nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Prejudiciul cauzat prin sustragerea patului este de aproximativ 300 lei.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” fapte  pedepsite de art. 208, 209 alin.1 lit. a şi g din Codul penal şi art.85, alin 1 art.86, alin. 1din OUG 195/2002.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...