Din seria ”să râdem cu USR Alba” sau când ”USR-ul MIC” dă replică ”USR-ului MARE” !

Din seria ”să râdem cu USR Alba” sau când ”USR-ul MIC” dă replică ”USR-ului MARE” !

Este deja cunoscut atacul violent, o adevărată explozie de ură a lui Andrei Caramitru, fostul consilier al președintelui USR Dan Barna, la adresa Ortoxiei, acesta afirmând într-o postare pe facebook că: ”BOR este doar o organizație criminală, retrogradă, retardată, coruptă”

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns, emailul pe care l-am primit de la organizația USR Alba prin care ne este solicitat un ”drept la replica la articolul apărut azi in publicația domneavoastra online”.  Băieții aștia, ai lui haBARNAm, cu excepția fapului ca sunt specialiști în ”înjurături” pe facebook, ”sport” în care excelează, nu au învățat nici măcar atât: Nu poți să dai un drept la replică unui apropiat sau membru al propriului partid. Cel mult poți să transmiți un punct de vedere în care te delimitezi de opinia distinsului coleg Caramitru, fost consilier al președintelui Barna!

ELIT

Pentru cei care nu știți cine e haBARNAm, vă reamintim că e personajul din clipul devenit viral, ieri, în care omul se făcea ca lucrează și a cărui soție, potrivit digi24.ro, i-a făcut ”c….ți” pe membrii USR pentru că nu ar fi ”tras” suficient în campania electorală de la alegerile prezidențiale.

Mai jos aveți ”dreptul la replică” sau punctul de vedere al USR Alba, referitor la afirmațiile lui Andrei Caramitru:

”Având în vedere apariția în ziarulunirea.ro a articolului cu titlul «Opinii USR-iste! Andrei Caramitru: ”Mă dezic de Biserica Ortodoxă! Este o organizație criminală! O sectă demonică”», în ziua de miercuri, 15 aprilie a.c. și conținutul respectivului articol, conducerea USR Alba ține să facă următoarele precizări:

  1. Opiniile exprimate de domnul Andrei Caramitru sunt opinii personale și ele nu reflectă idei care să fie îmbrățișate și susținute de USR Alba.
  2. USR Alba se dezice de toate atacurile nepotrivite pe care domnul Andrei Caramitru le-a făcut în nume personal, de-a lungul timpului, la adresa Bisericii Ortodoxe Române sau a altor culte.
  3. USR Alba a luat act de faptul că autoritățile intenționează să permită participarea în număr restrâns la Slujba de Înviere a credincioșilor ortodocși, dar recomandă, totuși, că, dată fiind situația actuală, credincioșii ortodocși să înțeleagă că este mult mai bine să stea acasă și să urmărească Slujba de Înviere prin intermediul mass-media, așa cum au făcut și credincioșii creștini care au sărbătorit Sfânta Înviere în week-end-ul trecut.
  4. USR Alba își declară disponibilitatea de a colabora cu autoritățile și cu parohiile ortodoxe pentru ca, acolo unde se poate, să se vină în sprijinul credincioșilor pentru a-i ajuta, mai ales pe cei care întâmpină dificultăți, să aibă parte de Sfintele Paști de la biserică, de alimente necesare pentru masa de Sfintele Paști ș.a.m.d.
  5. USR Alba respectă dreptul la opinie și dreptul la credință al fiecărui cetățean.”

Beniamin TODOSIU, Președinte USR ALBA