Rămâi conectat

Actualitate

Din lac în puț pentru refugiați: Au scăpat de ruși și au dat peste taximetriștii din București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din lac în puț pentru refugiați: Au scăpat de ruși și au dat peste taximetriștii din București

Polițiștii locali din București l-au prins pe un șofer de taxi în timp ce negocia, în Autogara Filaret, cu trei ucraineni pe care voia să îi transporte la un preț mai mare decât cel real, fără să pornească aparatul de taxat.

Potrivit Poliției locale din Capitală, incidentele s-au produs marţi dimineaţă la Autogara Filaret, unde mai multe persoane refugiate din Ucraina căutau îndrumare şi transport către locaţii sigure.

„Oportunitatea de a face câţiva bani în plus pe spatele celor loviţi de soartă a fost speculată imediat de un şofer de taxi din Capitală care a decis să-şi ofere serviciile. La mica înţelegere, fără aparat de taxat, în schimbul unor sume de bani cu mult mai mari decât costul real al călătoriei”, susțin polițiștii.

Șoferul a fost surprins de polițiști chiar în timp ce se pregătea să transporte trei refugiaţi ucraineni. Polițiștii au observat că lampa de pe taximetru fusese scoasă, iar aparatul de taxat nu fusese pus în funcţiune.

După identificare, taximetristul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar autorizaţia taxi i-a fost reţinută.

În aceeaşi zonă, un alt şofer taxi a refuzat să transporte o familie ucraineană, cu doi copii, care dorea să ajungă la un hotel din Bucureşti. Pentru refuz de cursă, șoferul a fost amendat cu 500 de lei iar, ca măsură complementară, s-a dispus reţinerea certificatului profesional.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea