Ziarul Unirea
 

Din cauza drumului impracticabil, o bolnavă a fost dusă în spate de șoferul ambulanței, aproape o jumătate de kilometru, într-un cătun din Apuseni

Drumurile impracticabile din Apuseni pun în dificultate intervențiile de urgență, însă, când există omenie se găsește și o rezolvare. Așa s-a întâmplat marți, 13 februarie, la Știuleți, unde a fost chemată ambulanța pentru o femeie cu insuficiență respiratorie și tensiune arterială crescută.

Salvarea nu a putut ajunge până în apropierea casei, astfel că șoferul a transportat bolnava în spate, aproximativ 500 de metri, până la autovehicul iar asistenta a mers alături de ei, ținând tubul de oxigen.

Cazul a fost prezentat pe rețeaua de socializare unde s-a postat o poză și următorul text: ”Se numește Dumitru Ignat. Este ambulanțier la Serviciul Public de Ambulanță Alba, Substația Câmpeni. Ambulanța cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficiență respiratorie și Tensiunea Arterială crescută. A transportat bolnava in spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Distribuiți vă rog. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toți. Sufletul și Omenia lui merita respectul nostru”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Dan 15 februarie 2018 at 13:16

Respect! Uite ca mai exista oameni…

Eu 15 februarie 2018 at 16:53

FELICITARI ACELUI OM.FELICITARI!

Nica 18 februarie 2018 at 4:28

Felicitări ,curajosului ambulanțier !
Întreb : sa cobori un bolnav de la etajul 10 cand liftul nu funcționează ,care este protocolul ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...