Din aprilie, curse de avion Cluj – Constanța. Albaiulienii pot ajunge mai repede, mai ieftin și mai confortabil pe litoral

Din luna aprilie, o companie aeriană low cost începe să zboare spre Constanţa, cu plecare din marile oraşe. Prețul biletelor va porni de la 90 de lei, iar pasagerii se vor putea îmbarca de la Cluj, Timișoara, Iași sau Oradea cu destinația Mihail Kogălniceanu, aeroportul aflat la doar câțiva kilometri de Mamaia și Constanța.

avionAstfel timpul de deplasare va fi scurtat. Acum un drum Cluj – Constanța durează cu mașina chiar și 12 ore.

În plus, turiștii și cei care vor călători în scop de afaceri vor face și economie, pentru că aceeași rută ajunge să coste cu mașina chiar și peste 500 de lei, dacă ne gândim la carburantul consumat.

Plecând de pe aeroportul din Cluj-Napoca, drumul până pe litoral va dura  doar o oră până pe aeroportul Kogălniceanu din Constanța. Drumul cu mașina până pe litoralul românesc ar dura în jur de 10 ore la volan, iar costul drumului Cluj-Constanța, ar putea ajunge undeva la 500 sau 600 de lei.

Frecvența zborurilor nu va fi la început foarte mare. Zborurile din Oradea vor fi săptămânale, iar cele din Cluj și Timișoara vor fi programate de două ori pe săptămână.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...