Din 15 mai, program PRELUNGIT la Serviciul Pașapoarte Alba. Cererile pentru eliberarea documentelor, preluate în baza programării online

Din 15 mai, Serviciul Pașapoarte Alba va avea programul PRELUNGIT. Cererile pentru eliberarea documentelor vor fi preluate în baza programării online.

Pentru evitarea aglomerației din sezonul estival, șeful Serviciului de Pașapoarte Alba, comisar șef de poliție Draschan Andrei sfătuiește cetățenii să- și depună cererile, în vederea eliberării documentelor de călătorie, pe toata perioada anului.

ELIT

În acest context, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care sosesc în țară în sezonul estival, începând cu data de 15.05.2020, programul serviciului, va fi prelungit în fiecare zi lucrătoare, până la orele 20:00.

Precizăm faptul că cererile pentru eliberarea pașaportului se preiau în baza programării online pe site-ul “epasapoarte.ro”.

Modalitățile de plată sunt: prin virament bancar, mandat postai, în numerar la casieria Instituției Prefectului Județul Alba, situată pe str. I.C. Brătianu nr. 1 sau în numerar la casieriile Trezoreriei municipiului Alba Iulia situată pe str. Primăverii, nr. 10, jud. Alba, precum si la CEC Bank.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa, telefonic, la numărul 0258/810640 al Serviciului de Pașapoarte Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...