Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Din 15 mai, program PRELUNGIT la Serviciul Pașapoarte Alba. Cererile pentru eliberarea documentelor, preluate în baza programării online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din 15 mai, Serviciul Pașapoarte Alba va avea programul PRELUNGIT. Cererile pentru eliberarea documentelor vor fi preluate în baza programării online.

Pentru evitarea aglomerației din sezonul estival, șeful Serviciului de Pașapoarte Alba, comisar șef de poliție Draschan Andrei sfătuiește cetățenii să- și depună cererile, în vederea eliberării documentelor de călătorie, pe toata perioada anului.

În acest context, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care sosesc în țară în sezonul estival, începând cu data de 15.05.2020, programul serviciului, va fi prelungit în fiecare zi lucrătoare, până la orele 20:00.

Precizăm faptul că cererile pentru eliberarea pașaportului se preiau în baza programării online pe site-ul “epasapoarte.ro”.

Modalitățile de plată sunt: prin virament bancar, mandat postai, în numerar la casieria Instituției Prefectului Județul Alba, situată pe str. I.C. Brătianu nr. 1 sau în numerar la casieriile Trezoreriei municipiului Alba Iulia situată pe str. Primăverii, nr. 10, jud. Alba, precum si la CEC Bank.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa, telefonic, la numărul 0258/810640 al Serviciului de Pașapoarte Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea