Din 1 mai – liber la plimbare cu barca, pe lacul din Sebeș! Primăria reablitează pontonul din centrul insulei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vești bune pentru locuitorii din Sebeș, și nu numai! Începând cu data de 1 Mai, se vor putea plimba cu barca pe lacul din centrul municipiului.

lac SebesAngajații Primăriei Sebeș lucrează în aceste zile la reabilitarea pontonului din centrul insulei. Chiar dacă plouă, muncitorii vopsesc balustradele, peste podea urmează să fie amplasat un covor de iarba sintetică iar marginile lacului vor fi vopsite în alb.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe măsură ce timpul ne permite, vom încerca să refacem această zonă în așa fel, încât să fie un adevărat centru de recreere. Vom amplasa mai multe bănci pe marginea lacului și urmează să înfrumusețăm și parcul din zonă” – a precizat primarul Sebeșului, Adrian Alexandru Dancilă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

De menționat că primele cinci bărci au sosit, iar în perioada următoare vor fi aduse încă cinci. Cei care doresc să se plimbe cu barca o pot face zilnic, între orele 12.00 și 19.00.

Vineri, sâmbătă și duminică, în 1,2 și 3 Mai vâslitul este gratis. Orcine se poate plimba jumătate de oră fără să plătească. Minorii sub 14 ani nu au voie decât însoțiți. Vom stabili apoi în ședința de Consiliu Local prețurile pe care urmează să le practicăm. Oricum vor fi niște sume modice”, a mai precizat primarul Adrian Alexandru Dăncilă.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

1 comentariu

altele 4 mai 2015 at 13:36

Onorati edili, vine iarna si iar va crapa gheata de pe lac, datorita faptului ca apa de sub ea se va infiltra. Si atunci vor aparea din nou crapaturi mari in gheata, fapt care a mai dus la accidente cu rupturi de picioare. Pentru ca un edil prost, a dragat ca un inconstient argila de pe fund, acum iarna, nu se mai poate practica fara probleme patinajul. Nu va mai ramine decat sa betonati fundul lacului si asta se poate face doar vara. Ce asteptati ? Doriti doar sa va dati in barcute ? Sau mai sti….poate vreti iar ceva inedit, cum a fost si terenul de tenis construit pe pavele, unde poti cu usurinta sa-ti nenorocesti ligamentele. De ce nu consultanti specialistii, daca in privinta terenurilor de sport stati prost ?

Comentariile sunt oprite