Rămâi conectat

Curier Județean

Din 1 mai – liber la plimbare cu barca, pe lacul din Sebeș! Primăria reablitează pontonul din centrul insulei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Vești bune pentru locuitorii din Sebeș, și nu numai! Începând cu data de 1 Mai, se vor putea plimba cu barca pe lacul din centrul municipiului.

lac SebesAngajații Primăriei Sebeș lucrează în aceste zile la reabilitarea pontonului din centrul insulei. Chiar dacă plouă, muncitorii vopsesc balustradele, peste podea urmează să fie amplasat un covor de iarba sintetică iar marginile lacului vor fi vopsite în alb.

Pe măsură ce timpul ne permite, vom încerca să refacem această zonă în așa fel, încât să fie un adevărat centru de recreere. Vom amplasa mai multe bănci pe marginea lacului și urmează să înfrumusețăm și parcul din zonă” – a precizat primarul Sebeșului, Adrian Alexandru Dancilă.

De menționat că primele cinci bărci au sosit, iar în perioada următoare vor fi aduse încă cinci. Cei care doresc să se plimbe cu barca o pot face zilnic, între orele 12.00 și 19.00.

Vineri, sâmbătă și duminică, în 1,2 și 3 Mai vâslitul este gratis. Orcine se poate plimba jumătate de oră fără să plătească. Minorii sub 14 ani nu au voie decât însoțiți. Vom stabili apoi în ședința de Consiliu Local prețurile pe care urmează să le practicăm. Oricum vor fi niște sume modice”, a mai precizat primarul Adrian Alexandru Dăncilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea