Rămâi conectat

Sport

„Diavolii roșii” au învins SUA, scor 2-1, după prelungiri *În sferturile de finală: Argentina – Belgia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SUALa fel ca și Argentina cu Elveția, „diavolii roșii” au avut nevoie de prelungiri pentru a accede în sferturile de finală ale CM 2014 din Brazilia.

Ultimul meci din optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal  a opus echipele Belgiei și Statelor Unite, la Salvador, iar ”dracii” roșii, cotați favoriți au depășit naționala antrenată de Jurgen Klinsmann, scor 2-1 (0-0, 0-0), prin reușitele lui De Bruyne 93, Lukaku 103/ Bradley 107.

Belgia a ajuns pentru a doua oară în sferturile de finală și pentru prima dată în istorie, toate cele opt câștigătoare ale grupelor reușesc să depășească faza optimilor de finală la Cupa Mondială și speră la marea finală din Brazilia.

Portarul american Tim Howard a făcut probabil cel mai bun meci al carierei sale și a intervenit formidabil la ocaziile ratate de formația pregătită de Marc Wilmots, reușind astfel să ducă meciul în prelungiri.

Programul sferturilor de finală: 4 iulie, Franța – Germania (ora 19.00, la Rio de Janeiro), Brazilia – Columbia (ora 23.00, la Fortaleza); 5 iulie, Argentina – Belgia (ora 19.00, la Brasilia), Olanda – Costa Rica (ora 23.00, la Salvador).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea