Rămâi conectat

Politică Administrație

Diana Maria Todor a câștigat concursul de farmacist șef la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Diana Maria Todor a câștigat concursul de farmacist șef la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în urma concursului susținut în luna decembrie, după ce a obținut un punctaj de 182,3 puncte. Pentru acest post s-au înscris patru candidați, unul fiind respins și doi absenți.

Diana Maria Todor a câștigat concursul de farmacist șef la farmacia spitalului după ce a obținut 77,5 puncte la proba scrisă, 75 de puncte la proba clinică/practică și 29,8 puncte la analiza și evaluarea activității profesionale pe baza documentelor depuse.

Președintele comisiei de concurs a fost prof. univ. dr. Vari Camil-Eugen, de la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 869/2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, precum și a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare fără paturi, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare publice cu paturi, cu completările și modificările ulterioare, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a anunțat scoaterea la concurs a unui post vacant de farmacist șef secție la farmacia spitalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea