Diana Maria Todor a câștigat concursul de farmacist șef la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia

Diana Maria Todor a câștigat concursul de farmacist șef la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în urma concursului susținut în luna decembrie, după ce a obținut un punctaj de 182,3 puncte. Pentru acest post s-au înscris patru candidați, unul fiind respins și doi absenți.

Diana Maria Todor a câștigat concursul de farmacist șef la farmacia spitalului după ce a obținut 77,5 puncte la proba scrisă, 75 de puncte la proba clinică/practică și 29,8 puncte la analiza și evaluarea activității profesionale pe baza documentelor depuse.

ELIT

Președintele comisiei de concurs a fost prof. univ. dr. Vari Camil-Eugen, de la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 869/2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, precum și a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare fără paturi, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare publice cu paturi, cu completările și modificările ulterioare, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a anunțat scoaterea la concurs a unui post vacant de farmacist șef secție la farmacia spitalului.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...