Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Dezbateri culturale, târg de joburi, workshop şi alte manifestări la Alba Iulia, în Săptămâna Naţională a Tineretului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SAMSUNG CSCÎn cadrul “Săptămânii Naționale a Tineretului, 2-9 mai 2014”, organizată sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a fost organizator și gazdă pentru o serie de evenimente destinate tinerilor și comunității.

Astfel vineri, 2 mai, a avut loc o masă rotundă în cadrul căreia au fost dezbătute, împreună cu reprezentanții Grupului Skepsis, probleme care țin de viața culturală a municipiului și modul în care grupul de teatru, studenții și instituția de cultură pot promova pe mai departe acte artistice de calitate.

Ziua de marți, 6 mai, a debutat cu un târg de joburi pentru tineri, în cadrul căruia tinerii interesați s-au putut întâlni cu potențiali angajatori și discuta despre perspectivele lor de carieră în cadrul unor companii locale.

SAMSUNG CSCA doua parte a zilei de marți a cuprins dezbaterea “Tinerii Europei – șansele tinerilor în Uniunea Europeană de astăzi”, dezbatere care a fost moderată de lector univ. dr. Ionela Gavrilă – Paven, de la Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia și la care cei câțiva zeci de studenți și liceeni participanți au generat o discuție vie pe marginea temei abordate. Dezbaterea a fost urmată de workshop-ul “Voluntariat și antreprenoriat pentru tineri”, în cadrul căruia participanții au putut afla repere importante despre situațiile de voluntar sau antreprenor în care se pot afla tinerii, oportunități și provocări, toate bogat ilustrate multimedia, ceea ce a condus la un workshop interactiv, atractiv și antrenant pentru toți cei prezenți. Pentru implicarea lor și interesul real pentru temele dezbătute, participanții au primit la sfârșitul evenimentului diplome din partea organizatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Percheziții în Alba și Bistrița Năsăud într-un dosar de evaziune fiscală: Cum a încercat o societatea comercială să scape de taxe și impozite

Bogdan Ilea

Publicat

în

Percheziții în Alba și Bistrița Năsăud într-un dosar de evaziune fiscală: Cum a încercat o societatea comercială să scape de taxe și impozite O societate comercială care distribuia carburanți a eliberat bonuri fiscale, în favoarea altor societați comercialem care erau înregistrate în contabilitățile societăților ca și cheltuileri, pentru a sustrage o parte din pata impozitelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea