Despărțire cu scântei la Oarda: Un bărbat a fost săltat de jandarmi după ce și-a amenințat cu moartea concubina

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un bărbat din localitatea Oarda riscă să fie cercetat penal după ce şi-a ameninţat concubina cu moartea şi a refuzat să părăsească domiciliul acesteia. Un echipaj de jandarmerie a intervenit oportun şi l-a oprit înainte de a-şi pune în practică intenţiile violente.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, sâmbătă 21 noiembrie, la ora 21.11, de o femeie care solicita ajutor de urgenţă deoarece concubinul său devenise extrem de violent şi o ameninţa cu moartea. Imediat un echipaj de jandarmerie a intervenit în ajutorul acesteia şi l-a interpelat pe cel pe care l-a indicat că o agresase. Părând a fi sub influenţa alcoolului, extrem de nervos, bărbatul a refuzat iniţial să se supună indicaţiilor jandarmilor, fiind nevoie de imobilizarea şi conducerea acestuia la sediul Jandarmeriei Alba.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că motivul violenţelor l-a constituit intenţia femeii de a încheia relaţia de concubinaj şi se pare că nu este prima dată când, pe acest fond, între cei doi apar situaţii tensionate. Din spusele femeii, se pare că şi în trecut a mai fost ameninţată şi îmbrâncită de concubinul său, dar acele episoade violente nu au avut amploarea celui petrecut sâmbătă şi nu au determinat-o să solicite ajutor”, precizează Cormin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Presupusul agresor a fost identificat ca fiind P.C.S. (35 de ani), domiciliat în Oarda şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi violare de domiciliu, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue urmărirea penală. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419