Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Descoperă Rowmania la Alba Iulia: Sâmbătă poți vâsli pe Mureș, alături de Ivan Patzaichin

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Vezi cum te poți înscrie în competiție și care este premiul cel mare

Marele campion Ivan Patzaichin îi invită pe toți albaiulienii, cu mic, cu mare, să se înscrie la competiţia de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoperă Rowmania.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul va fi organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 şi Primăria Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul Administraţiei Naţionale Apele Române sâmbătă, 17 august, începând cu ora 9.00, pe Mureş, în zona Podului (cartierul Partoş, ieşirea spre Sebeş).

Potrivit organizatorilor, fiecare echipaj care dorește să se înscrie în concurs va fi format din 11 concurenți, indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă. La înscriere, fiecare participant va primi un tricou personalizat, veste de salvare, și instrucțiuni. După stabilirea ordinii intrării în concurs a echipelor, urmează acomodarea participanților cu ambarcațiunea și un scurt instructaj efectuat de membrii echipei Asociației “Ivan Patzaichin – Mila 23”. Participanții vor învăța să vâslească, să cârmească și să comunice eficient între ei în timpul concursului.

Acomodarea echipelor cu ambarcaţiunile va avea loc pe perioada înscrierilor. Fiecare participant este obligat să poarte vesta de salvare oferită de către organizatori. Concursul se va desfășura pe o distanță de 200 de metri. Culoarele de concurs vor fi delimitate cu ajutorul unor balize dispuse paralel pe luciul apei în dreptul liniilor de start și finish, iar fiecărui echipaj îi va fi cronometrat parcursul. Câştigă cel care parcurge distanţa în cel mai scurt timp. După finalizarea întrecerii din fiecare serie, cei mai buni timpi intră în semifinale şi ulterior, în finală. Persoana care va da startul şi va asigura comentariul pe toată durata concursului va fi un comentator local. La sfârșitul concursului, va fi organizată festivitatea de premiere, iar echipa câștigătoare va reprezenta Municipiul Alba Iulia la finala organizată la Tulcea în perioada 30 august – 1 septembrie 2013, unde vor intra în competiție toate orașele participante.

Mai multe detalii despre eveniment și despre modalitatea de înscriere la concurs puteți afla la numărul de telefon 0372/586428, persoană de contact Maria Elena Seemann.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea