// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Deschiderea Parcului Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia, amânată pentru 11 decembrie – OFICIAL

Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia (Târgul de Crăciun) se deschide, oficial, în 11 decembrie, inaugurarea acestuia fiind amânată în urma minivacanței de 1 Decembrie când, în Piața Cetății, a fost amplasată o scenă foarte mare, care a trebuit demontată.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au declarat, vineri, pentru ziarulunirea.ro, că Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia se va deschide marți, 11 decembrie.

Inițial, administrația locală a vizat deschiderea duminică, 9 decembrie, fiind creat chiar un eveniment de pagina de Facebook administrată de Primăria Alba Iulia cu această dată.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia s-au concentrat, însă, în ultimele săptămâni, pe organizarea evenimentelor prilejuite de Centenarul Marii Uniri, iar în Piața Cetății a fost montată o scenă imensă, care a necesitat timp pentru demontare.

Parcul Sărbătorilor de Iarnă nu a putut fi amenajat înainte de 1 Decembrie deoarece Piața Cetății a fost ocupată de un număr foarte mare de oameni.

De jur-împrejurul brandului vor fi amplasate mai multe căsuţe unde se comercializează vin fiert, dulciuri, produse hand-made şi alte obiecte ce pot fi oferite cadou.

Alături de acestea se va afla un patinoar, care va fi deschis în sezonul rece în fiecare zi de dimineața până seara.

La marginea pavilionului va fi amplasată o mică iesle, simbol al Nașterii Domnului, iar lângă brad va fi amplasată, ca de obicei, sania cu ren și mai multe sisteme de încălzire.

Un alt eveniment reprezentativ este ”Crăciunu’ din 21”, care a devenit o tradiție pentru Alba Iulia. Practic, îl întâlnesc în Piața Cetății pe Moș Crăciun mai repede. Anii trecuți, cei mici au primit plase cu cadouri și s-au bucurat de concerte de colinde, în vreme ce părinții lor s-au încălzit cu un pahar cu vin.

”La început o pură întâmplare, iar mai apoi devenit o adevarată sărbătoare “Crăciunu’ din 21” este momentul în care ne pregătim sa-l primim pe Moș și spiridușii încărcați de cadouri. Până la evenimentul din 21 decembrie, frumoasa poveste a Crăciunului va fi cântată seară de seară într-o serie de mini concerte de colinde”, se arată într-un eveniment creat pe Facebook de pagina de Facebook ”Municipiul Alba Iulia”, administrată de reprezentanții primăriei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419