Rămâi conectat

Cultură Educație

Deschiderea noului an şcolar la Şcoala Generală cu clasele I-VIII „Vasile Goldiş” din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Deschiderea noului an şcolar la Şcoala Generală cu clasele I-VIII „Vasile Goldiş” din Alba Iulia.

Copiii s-au întors la şcoală! Astăzi, 17 septembrie 2012, clopoţelul a sunat pentru aproximativ 55.000 de elevi din judeţul Alba. Treziţi dis de dimineaţă, încărcaţi cu bucurie, aceştia s-au îmbrăcat frumos, şi-au pus ghiozdanul în spate şi au pornit spre şcoală, pentru a-şi ocupa locul în bancă. Chiar şi „micuţii” au început şcoala. Din acest an un număr de  2.167 de copii din Alba şi-au început studiile în ”Clasa zero”.

La Şcoala Generală cu clasele I-VIII „Vasile Goldiş” din Alba Iulia, începând cu ora 9.00, copiii s-au adunat la careu pentru a lua parte la  deschiderea  noului an şcolar 2012-2013. Festivitatea a fost deschisă cu o rugăciune, după care Teofil Florea – directorul şcolii le-a prezentat tuturor structura noului an şcolar, iar doamna Rodica Lupea – director adj. a citit mesajul prefectului judeţului Alba, Dan Coriolan Simedru. Cu toţii s-au îndreptat apoi, alături de învăţători şi profesori, către clasele unităţii de învăţământ. La Şcoala Generală cu clasele I-VIII „Vasile Goldiş” învaţă 804 elevi, dintre care, 120 de copii în clasa I, iar 50 de prichindei, la Clasa zero.

„Vreau să adresez cu toată dragostea la începutul anului şcolar 2012-2013 elevilor rezultate bune, părinţilor voştri bucuria de a vă vedea crescând frumoşi şi împliniţi, dascălilor satisfacţia muncii, mult succes tuturor” , şi-a încheiat mesajul către toţi cei prezenţi Teofil Florea, directorul  Şcolii cu clasele I-VIII „Vasile Goldiş”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Comunitatea din SÂNCEL câștigă prima etapă ,,CULTURĂ PENTRU CULTURĂ”, ediția a XVII-a. Festivalul-Concurs de Tradiții și Obiceiuri, eveniment unic în România și în Europa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunitatea din SÂNCEL câștigă prima etapă ,,CULTURĂ PENTRU CULTURĂ”, ediția a XVII-a. Festivalul-Concurs de Tradiții și Obiceiuri, eveniment unic în România și în Europa Prima etapă „CULTURĂ PENTRU CULTURĂ” din acest an, desfășurată duminică, 16 iunie 2024, în Cetatea Greavilor din Gârbova, și-a stabilit câștigătorii. Premiul I a fost câștigat de comunitatea din SÂNCEL, Premiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea