Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul USL de Alba Ioan Dîrzu a primit mandatul de parlamentar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Biroul Electoral Judeţean a avut loc astăzi, 16 decembrie 2012, o reuniune în cadrul căreia deputatul USL Ioan Dîrzu, preşedinte al PSD Alba şi copreşedinte al USL Alba a primit certficatul care atestă calitatea sa de parlamentar ales în Circumscripţia nr. 1, Colegiul uninominal 5 Apuseni – Teiuş. Documentul a fost înmânat de Ana Topârceanu, care l-a felicitat, alături de preşedintele Biroului Electoral Judeţean Alba, Lucia Pag Pascaru, de prefectul Flaviu Cozuc şi de ceilalţi membri ai BEJ. Cu toţii i-au urat succes în activitatea de parlamentar şi multă putere de muncă pentru a duce la bun sfârşit proiectele sale din Colegiul Apuseni – Teiuş. La rândul său, deputatul USL Ioan Dîrzu le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături, o parte dintre ei fiind prezenţi la acest eveniment, şi deopotrivă celor care i-au acordat încrederea.

„Celor care şi-au pus speranţe şi mi-au dat votul lor le promit că nu-i voi dezamăgi. Au parte de tot respectul şi sprijinul meu. Voi fi alături de ei, îi voi reprezenta cu demnitate şi mă voi bate pentru ca proiectele mele din Colegiul Apuseni – Teiuş să prindă viaţă cât mai curând”, a spus deputatul USL de Alba, Ioan Dîrzu. La ceremonia de înmânare a certificatului de parlamentar au fost prezenţi numeroşi susţinători PSD dintre care îi amintim pe Ovidiu Jidveian, Victor Negrescu, Marcela Dărămuş, Maria David, Mihaela Mih-Dehelean, Bogdan Medrea, Horaţiu Clepan, Vasile Crişan, Mirela Buta, Mariana Rîşteiu şi mulţi alţii. Îi dorim mult succes parlamentarului  USL de Alba Ioan Dîrzu şi cât mai multe proiecte în sprijinul locuitorilor din Colegiul Apuseni – Teiuş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea