Ziarul Unirea

Deputatul PSD, Ioan Dîrzu: Premierul Victor Ponta a venit la Roşia Montană pentru că judeţul Alba este important pentru Guvern

Intervenţia primului ministru Victor Ponta la Roşia Montană pentru salvarea celor 33 de minieri intraţi în greva foamei pentru susţinerea proiectului minier demonstrează încă o data faptul că Guvernul condus de preşedintele PSD acordă o importanţă deosebită judeţului Alba şi cetăţenilor din judeţul nostru.

După investiţia de la Sebeş sau rezolvarea finanţării de la Cupru Min, premierul a intervenit direct în rezolvarea problemei minerilor blocaţi în galerii pentru a arăta încă o dată că executivul şi guvernanţii de la Bucureşti sunt preocupaţi de soarta şi viaţa cetăţenilor din judeţul Alba confirmând angajamentele asumate în urmă cu aproape un an.

ELIT

Am spus şi am repetat în mai multe rânduri faptul că PSD acordă o importanţă deosebită judeţului Alba. Am arătat că Bucureştiul va asculta vocea cetăţenilor din judeţ şi în special a celor din Munţii Apuseni. În timp ce liderii locali ai PDL care conduc din păcate soarta judeţului Alba petreceau la Ţebea cu Traian Băsescu, premierul Victor Ponta a venit la Roşia Montană şi a convins minerii noştrii din Apuseni să revină la familiile lor. Este timpul pentru politicieni care îşi asumă responsabilitatea şi se implică direct în rezolvarea problemelor şi în acest sens voi continua să ma lupt pentru apărarea intereselor judeţului Alba.” a precizat preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

În urma vizitei realizate la Roşia Montană, primul ministru Victor Ponta a reiterat susţinerea pentru două puncte importante specificate în scrisoarea deschisă adresată în urmă cu o săptămână de deputatul PSD de Apuseni, Ioan Dîrzu prin care solicita atât crearea unei comisii speciale pentru proiect cât şi vizitarea zonei de către toţi decidenţii implicaţi în luarea deciziei privind investiţia de la Roşia Montană.

Semnat: deputat Ioan DÎRZU, Preşedinte PSD Alba

ADEZIUNE PLUS ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: „România are nevoie de un nou premier: responsabil, puternic și bun profesionist”

România are nevoie de un nou premier: responsabil, puternic și bun profesionist, astfel încât să poată gestiona criza sanitară și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

8 Comentarii

Lulu 17 septembrie 2013 at 7:27

Mai dom`le draga…de chiar bati cimpii!
Nu de grija judetului a venit premierul in Alba ci de frica oamenilor. Nu de bunastarea oamenilor ci de frica de a nu rabufni iarasi o revolutie, caci, la cite promisiuni au fost facute…si la cite realizari marcante au fost in acesti aproape 2 ani…tare imi e ca se pregateste o noua debarcare de la conducerea tarii ! Asa ca…ar trebui sa fiti nitel mai atent la oameni doar la ceea ce va intereseaza pe voi politicienii…VOTURILE OAMENILOR !

ion 17 septembrie 2013 at 9:16

dl Ponta a spus aseara la TVR1 ca nu vrea sa se faca mobila la Rosia Montana ca nu vrea sa taie copaci?!!!

nu i pasa ca se rad 4 munti si se face un lac de cianuri la RM dar i pasa ca s ar taia copaci ptr mobila, lucru care se poate face controlat, ar produce bunuri cu valoare adaugata mare! este ridicol!

Daca i ar pasa de oameni de ce nu merge sa discute si cu protestatariii?

Dle Darzu ce comisii si comitete va trebuie? sunteti un personaj din piesele lui Caragiale ?

meredith 17 septembrie 2013 at 12:00

oricum, exploatarea de la RM presupune taierea a 1350 ha de padure-deci o sa fie si si …

Plici ! 17 septembrie 2013 at 13:02

Ehei, Statuse, Statuse …

T.B. 17 septembrie 2013 at 9:27

E jignitor cat de naivi ne considera acest ins pe nume Dirzu.

meredith 17 septembrie 2013 at 12:02

el stie cu cine vorbeste- doar 75% dintre cei 40% care au fost la vot au ales usl fara sa gindeasca…asa ca nu ”naivi” e termenul!

Status-Quo 17 septembrie 2013 at 20:47

Dl. Darzu este un specialist de prima mana in minerit. Dansul e medic veterinar. Nu-i mare branza, la noi ”mere si asa”.

De asta Ponta (seful celui mai cinstit Guvern al Romaniei – fraza e o bataie de joc) l-a numit in comisia pentru Rosia Montana.

gogu 17 septembrie 2013 at 21:01

Dupa (i)logica lui Darzu avem in Romania anului 2013 zone( judet) importante si se pare,mai putin importante sau neimportante,bai capcaunule esti tare, ai mare dreptate, asa ati impartit voi jegurile astea de politicieni tara,unde aveti voi interes, este de FURAT SI HOTIT,zona-i importanta si unde nu-i de CIORDIT acolo-s locuri mai putin importante.Rusine gunoaielor si un salut IMPORTANT…alupigus!!!

Comentariile sunt oprite