Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman: 10 milioane de euro pentru centenarul Marii Uniri. Comisia Centenar din Parlament va veni, marți, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În vacanța parlamentară, prima ședință a Comisiei Centenar din Parlamentul României organizată în afara Bucureștiului se va desfășura marți, 25 iulie 2017, de la ora 10.00, la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Decizia a fost luată la solicitarea deputatului PNL de Alba, Florin Roman, vicepreședinte al comisiei speciale pentru celebrarea centenarului Marii Uniri și a Războiului pentru Întregirea Neamului din Camera Deputaților, în prima ședință comună a comisiilor speciale pentru centenar din Camera Deputaților și Senat.

Pe lângă membrii Comisiei Centenar din Parlamentul României, la Sala Senatului „Universității „1 Decembrie 1918” vor mai fi prezenți ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, precum și reprezentanți ai instituțiilor și organismelor implicate în organizarea evenimentelor. De asemenea, deputatul Florin Roman a spus că, în urma demersurilor făcute, Alba Iulia va primi 10 milioane de euro, din care 8 milioane de euro pe Programul Național de Dezvoltare Locală pentru proiecte de infrastructură și dezvoltare și 2 milioane de euro pentru renovarea Sălii Unirii.

„Așteptăm ca ISU să elibereze avizul, pentru ca cei de la Consiliul Județean să se poată apuca de lucru”, a subliniat deputatul liberal Florin Roman, viceliderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea