Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul PNL Claudiu Răcuci: Adevărul despre competența lui Daea – 0% pentru agricultură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Petre Daea minte mult și frumos, reușind să-i păcălească pe unii că ar fi făcut ceva pentru agricultura românească. Cine se uită, însă, pe Programul de guvernare, pe minciunile cu care au fost înșelați cetățenii și compară cu ceea ce a făcut Daea în 2 ani de zile, constată singur că Petre Daea nu este numai incompetent, ci și un mare mincinos!

A promis 0% TVA pentru materiile prime și serviciile din agricultură, începând cu 1 martie 2017. A promis că va elimina, de la 1 ianuarie 2018, impozitul pe terenurile agricole lucrate și că tractoarele și utilajele agricole vor avea impozit zero. Singurul 0% s-a înregistrat, în schimb, la extinderea sistemului de irigații sau la investiții pentru îmbunătățiri funciare.

Da! 0% a făcut Daea pentru sprijinirea agricultorilor. Cu toate astea, Daea vrea să primească mulțumiri de la crescătorii de porci, cărora li s-au pus afacerile pe butuci sau de la cetățenii care vor face sarmalele de Crăciun cu carne din import. Ăsta da cinism!

Claudiu RĂCUCI

Deputat PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi La Teiuș continuă lucrările de modernizare în mai multe zone din oraș. Reprezentanții primăriei au dat detalii despre reabilitarea energetică a școlii primare și montarea scurgerilor pluviale pe două străzi. Citește și: FOTO | Continuă lucrările de modernizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea