Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Ioan Dîrzu: Le urez tuturor copiilor un an şcolar plin de realizări

Dragoş Suciu

Publicat

în

Începutul anului şcolar reprezintă pentru orice familie un moment important atât prin faptul că ne despărţim de copii noştri pentru a merge la şcoală cât şi prin faptul că şcoala formează generaţiile de mâine şi reprezintă viitorul familiilor noastre.

În acest sens le urez tuturor copiilor un an şcolar prin de realizări, în care visurile să devină mai aproape de realitate iar cele învăţate să contribuie la succesul lor profesional dar şi familial. În calitate de părinte le sugerez părinţilor să treacă peste emoţii, să îţi susţină mereu copii şi să aibă încredere că şcoala poate fi cea care poate da un viitor mai bun copiilor lor.

În final vreau să urez în mod special un început de an şcolar cât mai bun copiilor minierilor de la Roşia Montană aduşi înapoi acasă de premierul Victor Ponta promiţându-le că vom face tot ce ne stă în putinţă ca părinţii lor să aibă un viitor mai sigur şi să rămână în continuare alături de ei.

Semnat: Deputat Ioan Dîrzu, Preşedinte PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea