Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul Florin Roman ”pune tunurile” pe conducerea Fabricii de Arme Cugir și pe administratorul special Cornel Murg – ”pensionarul de lux care le plânge de mila pensionarilor cu pensii de 800 de lei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Florin Roman ”pune tunurile” pe conducerea Fabricii de Arme Cugir și pe administratorul special Cornel Murg – ”pensionarul de lux care le plânge de mila pensionarilor cu pensii de 800 de lei”.

”La fabrica din Cugir, în timp ce mor oameni în accidente de muncă, șefii își stabilesc venituri de ștabi. În fabrică, muncitorii au condiții de muncă demne de evul mediu. Vara te sufoci, iarna îngheți! Leafa unui muncitor variază între 1400 și 1900 lei, în timp ce boșii PSD și-au tras salarii cu sporuri de până la 10.000 de lei. Cireașa de pe tort e indemnizația pensionarului de lux, dl Cornel Murg. În calitate de administrator special încasează circa 15.000 de lei, la care se adaugă leafa de consilier al prefectului, indemnizația de la AP CTTA și pensia babană. Murg este cel care le plânge de milă pensionarilor cu pensii de 800 de lei. E un fel de Meleșcanu la nivel local, ce mănâncă cu 10 guri. Sindicatele au cerut acoperirea integrală a transportului pentru muncitori. Directorii spun că nu au bani pentru decontarea integrală a navetei. Dar au pentru salariile lor. Iar angajările trebuie musai însoțite de adeziune la PSD. Ce mai contează ca au pierdut și contractul cu Beretta, care însemna câteva sute de noi locuri de muncă. Leafa vine, timpul trece! La guvernare, #PNL va interzice cumulul pensie cu salariu în sectorul bugetar! Sunt prea mulți Murg, “săraci și cinstiti ca Iliescu”!”, a scris deputatul pe pagina sa de socializare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reamintim că parlamentarul din Alba a anunțat, recent, că Fabrica de Arme Cugir a pierdut contractul pentru fabricarea pistoalelor Beretta, acesta fiind semnat cu fabrica din Plopeni, unde se crează astfel aproximativ 300 de noi locuri de muncă. Parlamentarul a acuzat conducerea fabricii din Cugir de management defectuos și a spus că este interesată doar s-o transforme într-o ”cazemată de partid” unde să fie angajate în principal persoanele cu adeziune la PSD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea