Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul de Alba, Florin Roman: PNL se va întâlni cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor pe tema ordonanței abuzive a guvernului Grindeanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PNL face toate demersurile care se impun pentru a bloca ordonanța abuzivă a guvernului Grindeanu care afectează statul de drept și democrația din România.

Dincolo de acțiunile întreprinse la nivelul legislativului, vom solicita zilele viitoare întâlniri cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor, pentru a stabili o strategie comună , posibil acțiuni comune, luări de poziție comune, deoarece ne aflăm într-un moment crucial pentru România și fiecare gest, fiecare efort contează. Deciziile guvernului afectează și mediul de afaceri și încrederea investitorilor în România și nu putem asista nepăsători la această situație.

Există semnale extrem de puternice transmise de la nivelul Comisiei Europene, Parlamentului European, Consiliului Europei , există riscul tăierii fondurilor europene și al al pierderii dreptului de vot la nivelul Consiliului European, dar lui Liviu Dragnea nu îi pasă de nimic. E gata să dea foc la țară, doar pentru a se salva pe sine și pe tovarășii săi corupți.

Investitorii se gândesc zilele acestea de două ori înainte să cheltuie un euro în România, iar stabilitatea și creșterea economică riscă să fie aruncate în aer în urma deciziilor abuzive ale guvernului Grindeanu.Semnalele transmise de oamenii de afaceri români și străini sunt îngrijorătoare și România pierde bani și credibilitate zilele acestea.

În acest context, salutăm apariția unor voci raționale în PSD, care se delimitează de aceste abuzuri și ne exprimăm speranța că zilele următoare vor fi din ce în ce mai multe. Facem apel la  parlamentarii de bună credință din PSD să voteze alături de partidele din opoziție moțiunea de cenzură. Împreună avem șansa să demitem acest guvern abuziv și să abrogăm ordonanța care deschide calea corupției și hoțiilor.

Reamintim că PNL a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaților un proiect de lege care prevede abogarea ordonanței adoptate mișelește de guvernul Grindeanu și împotriva căreia ies zi de zi în stradă sute de mii de români.

Este impresionantă atitudinea românilor care au ieșit zilele acestea în stradă și vrem să-i asigurăm că suntem alături de ei, atât în stradă, cât și în lupta pe care o dăm la nivelul legislativului.

Susținem toate demersurile întreprinse de Președintele Klaus Iohannis, de Procurorul General, de CSM și împreună am convingerea că vom reuși să punem capăt abuzurilor guvernului Grindeanu.

Prin  eforturile tuturor oamenilor de bună credință din această  țară, indiferent de simpatiile politice pe care le au, vom reuși să salvăm democrația din România.

Florin Roman, Deputat PNL

Vicelider Grup parlamentar PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea