Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Dan Simedru: Românii cu credite în franci elvețieni au nevoie de soluții rapide

Ziarul Unirea

Publicat

în

Şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Filote, consideră că România are nevoie de o lege a insolvenței persoanei fizice și a anunțat că Fondul Monetar Internaţional este de acord cu adoptarea unui astfel de act normativ. Ambele instituții, CE și FMI, susțin adoptarea unei legi foarte bune a insolvenței persoanei fizice și consideră că, în paralel cu lucrul la lege, se poate construi şi o infrastructură care să poată pune în aplicare legea.

Dan SimedruO lege a insolvenței persoanelor fizice poate fi o soluție pentru românii cu credite în franci elvețieni. Cerem PSD să nu mai tergiverseze și să nu mai blocheze lucrările Parlamentului pe marginea legei insolvenței persoanelor fizice. Ignorarea acestei probleme reale ne arată că Victor Ponta și PSD nu guvernează pentru cetățeni, ci doar pentru propriul interes.

Partidul Național Liberal rămâne consecvent poziţiei sale de adoptare cât mai rapidă a Legii insolvenţei persoanelor fizice ca soluţie eficientă, constituţională şi pe termen lung la eventualele dificultăţi financiare cu care se pot confrunta temporar cetăţeni ai României. PNL a susținut în repetate rânduri că lipsa de soluționare a problemei supraîndatorării românilor reprezintă o frână în fața revenirii la o creștere economică. Creșterea economică sustenabilă nu poate fi obținută decât prin implementarea măsurilor de stimulare a economiei din care face parte și Legea insolvenței personale, care elimină discriminarea între companii și persoane fizice la nivelul raporturilor economice.

Dan Simedru,

Deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea