Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Clement Negruţ organizează dezbatere publică la Alba Iulia privind noua lege a taximetriei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Deputatul PDL Clement Negruţ, membru în Comisia de Industrii din Camera Deputaţilor unde se dezbate în această perioadă noua lege a taximetriei a anunţat că se întâlneşte la începutul săptămânii viitoare cu taximetriştii din judeţ dar şi cu autorităţile din principalele oraşe pentru a discuta pe marginea modificărilor impuse de noua lege. „Ca membru al Comisiei de Industrii unde se discută această lege intenţionez să mă întâlnesc cu taximetriştii din oraşele judeţului dar şi cu autorităţile locale din oraşele unde există serviciu de taximetrie pentru a le prezenta principalele modificări ale legii dar şi pentru a primi propuneri din partea lor în acest sens”, a precizat Negruţ.
Dezbaterea publică este programată să se desfăşoare luni, 16 ianuarie 2012, de la ora 11.00 la sediul Prefecturii Alba, sala 100. Sunt invitaţi să participe reprezentanţii firmelor de taximetrie, persoane fizice autorizate, precum şi alte persoane interesate.
lPrincipalele modificări
Taxiurile vor putea lucra doar pe aria localităţilor pentru care au obţinut autorizaţii, în caz contrar riscând să li se ridice plăcuţele de înmatriculare şi să primească amenzi usturătoare. Proiectul normativ creează premisele unui război total pe piaţa taximetriei pentru că firmele de taxi din localităţile limitrofe marilor oraşe din România vor scădea masiv tarifele şi asta pentru că mai pot lucra doar la comandă. Totodată, taximetriştii cu autorizaţie eliberată de altă municipalitate decât cea pe a cărei rază se află nu vor mai avea voie să stea pe stradă pentru a lua clienţi. Dacă totuşi vor fi prinşi de Poliţie şi reprezentanţii Primăriei că fac aşa ceva riscă o amendă cuprinsă între 1.000 şi 5.000 de lei şi ridicarea plăcuţelor de înmatriculare. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea