Deputatul Clement Negruţ organizează dezbatere publică la Alba Iulia privind noua lege a taximetriei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Deputatul PDL Clement Negruţ, membru în Comisia de Industrii din Camera Deputaţilor unde se dezbate în această perioadă noua lege a taximetriei a anunţat că se întâlneşte la începutul săptămânii viitoare cu taximetriştii din judeţ dar şi cu autorităţile din principalele oraşe pentru a discuta pe marginea modificărilor impuse de noua lege. „Ca membru al Comisiei de Industrii unde se discută această lege intenţionez să mă întâlnesc cu taximetriştii din oraşele judeţului dar şi cu autorităţile locale din oraşele unde există serviciu de taximetrie pentru a le prezenta principalele modificări ale legii dar şi pentru a primi propuneri din partea lor în acest sens”, a precizat Negruţ.
Dezbaterea publică este programată să se desfăşoare luni, 16 ianuarie 2012, de la ora 11.00 la sediul Prefecturii Alba, sala 100. Sunt invitaţi să participe reprezentanţii firmelor de taximetrie, persoane fizice autorizate, precum şi alte persoane interesate.
lPrincipalele modificări
Taxiurile vor putea lucra doar pe aria localităţilor pentru care au obţinut autorizaţii, în caz contrar riscând să li se ridice plăcuţele de înmatriculare şi să primească amenzi usturătoare. Proiectul normativ creează premisele unui război total pe piaţa taximetriei pentru că firmele de taxi din localităţile limitrofe marilor oraşe din România vor scădea masiv tarifele şi asta pentru că mai pot lucra doar la comandă. Totodată, taximetriştii cu autorizaţie eliberată de altă municipalitate decât cea pe a cărei rază se află nu vor mai avea voie să stea pe stradă pentru a lua clienţi. Dacă totuşi vor fi prinşi de Poliţie şi reprezentanţii Primăriei că fac aşa ceva riscă o amendă cuprinsă între 1.000 şi 5.000 de lei şi ridicarea plăcuţelor de înmatriculare. (I.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

? 12 ianuarie 2012 at 22:11

De aceasta lege, s-a ocupat destul de bine fostul deputat, actualmente prefect, Bardan. Ce mai vrei sa faci tu acum tovarase fotablist ? Vrei sa dai un sut la ce deja s-a rezolvat ? Nu mai ai ce face ?

simi 13 ianuarie 2012 at 4:25

ba tataie da o lege sa faceti salariu ca in ;franta ,italia, germania,etc voi nu stiti sa faceti?alinati preturile la euro la salarile astea care sint?si mai aveti tupeuu sa cereti votu ?,ba no sa va mai voteze nime berbecilor,nime

mamacu 13 ianuarie 2012 at 9:04

AGRAMATUL FACE DEZBATERE PUBLICA ? ha ha ha de fiecare data cand ii vad mutra prin ziare nevastasa are orgasme prin biroul de la CJ unde taie frunze la caini. De aici se va trage pieirea PDL din cauza sustinerii non – valorilor. Mircea de ce naiba l-ai luat inapoi pe maimutoi

Costel* 13 ianuarie 2012 at 10:14

Stimate domnule dep. … vine primavara poate faceti o dezbatere publica impreuna cu Peres, Dobra si Olar despre scoaterea boilor la pascut in munte, pentru ca urmeaza si scoatere oitelor din Parlament la baia contra scabiei …

Elicopter 13 ianuarie 2012 at 16:33

Folbalistule vezi de anularea taxei auto,de birul bagat ca taxa de solidaritate cu ai ce au furat din banci,sa nu mai creasca pretul benzinei si motorinei,etc,etc,etcsa studiezi raportul Curtii de Conturi pe 2010 cu furaciunile din Romania facute de sefii tai ori gasca voastra,etc,etc,etc.Acum nu mai incapi nici de taximetristi…!!!!vai cati va injura mai….dupa cazul SMURD !

Comentariile sunt oprite