Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul Clement Negruț este noul președinte interimar al Mișcării Populare Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noua carieră politică a fostului democrat-liberal Clement Negruț începe să se contureze, așa cum și-a dorit acum aproape două săptămâni când a anunțat că părăsește PDL Alba pentru Partidul Mișcarea Populară.

Acesta a fost desemnat de către conducerea PMP să preia funcția de președinte interimar al Mișcării Populare la nivelul județului Alba. De asemenea a fost numit membru în structura Consiliului Executiv Național al formațiunii politice condusă la nivel național de Eugen Tomac.

Contactat telefonic de ziarulunirea.ro deputatul Clement Negruț a explicat că PMP are în acest moment în Alba 15 membri care s-au alăturat celor 35-40 de membri ai Fundației Mișcarea Populară.

Practic PMP a început să funcționeze de ieri în Alba. Până acum exista Fundația Mișcarea Populară Alba. Astăzi am primit decizia de preluare a funcției de președinte interimar. În aceste zile ne organizăm, în curând voi anunța adresa sediului unde, într-o conferință de presă veți primi detalii despre obiectivele pe plan local ale noii formațiuni politice”, a spus Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea