Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PSD Ioan Dîrzu: ”Schema de ajutor destinată crescătorilor de porci din rasele Bazna/Mangaliţa, deschisă permanent pentru înscriere”

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a aprobat ca schema de ajutor din programul destinat susţinerii crescătorilor de porci din rasele Bazna şi/sau Mangaliţa să fie deschisă pentru înscriere pe toată durata acestuia, în perioada 2018-2020.

Aceasta este una dintre cele mai bune măsuri pentru sprijinirea fermierilor. Furnizorii de purcei, crescătorii de porci şi procesatorii, în baza cererii, pot solicita înscrierea în program pe toată durata de desfăşurare a acestuia.

Reamintesc că se desfăşoară între 2018 şi 2020, cu condiţia ca această cerere de plată şi documentele însoţitoare să fie depuse nu mai târziu de 10 decembrie 2020.

Bugetul alocat pentru acest an programului este de 4.600.000 de lei şi este prevăzut în bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Această măsură este prevăzută în Programul de guvernare 2018-2020 și face parte dintr-un plan amplu de măsuri de sprijinire a produselor deficitare. În fiecare an alegem 2-3 produse deficitare care se vor bucura de scheme de ajutor pentru a crește producția, desfacerea pe piața internă și externă și creșterea calității.

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea